EFT / Havale

Artık işyeri kirası, aidat gibi birçok ödemenizi Axess Business ile yapabilirsiniz.Axess Business ödemelerinizi sizin için yapar, vereceğiniz düzenli ödeme talimatı ile takip eder.

Hemen size en yakın Akbank Şube’sine giderek ya da 444 25 25’i arayarak, Axess Business ile Düzenli veya Anlık EFT\HAVALE talimatı verebilirsiniz.

Detaylar

  • Anlık ve düzenli EFT ve Havale talimatı Akbank İnternet, Akbank Şube’leri ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezinden verilebilir.
  • Kredi kartından yapılan anlık ve talimatlı EFT ve Havale işlemlerinde, transfer yapılan tutarın KKDF ve BSMV hariç %1,00’i kadar işlem ücreti ve kanal/tutar bazlı değişen EFT/Havale masrafı tahsil edilir. Ek olarak, kredi kartından anlık ve talimatlı yapılan EFT/Havale işlemlerinde, Banka’nın Nakit Avans için belirlediği akdi faiz de alınır. Faiz, işlemin gerçekleştiği günden itibaren hesaplanır.
  • EFT ücreti, işlem tutarının 4.300 TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 4,22 TL’yi, ATM’den yapılan işlemlerde 14,73 TL’yi, diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 21,1 TL’yi geçemez. İşlem tutarının 4.300 TL ile 211.100 TL arasında olması halinde bu sınırlar sırasıyla 8,44 TL, 29,47 TL ve 105,52 TL olarak, işlem tutarının 211.100 TL üzerinde olması halinde bu sınırlar sırasıyla 105,52 TL, 211,05 TL ve 422,1 TL olarak uygulanır. Havale işlemlerinde ise uygulanacak azami ücretler EFT işlemleri için belirtilen ayrımlara tabi olarak ilgili ücretlerin yarısı oranında uygulanır.
  • Kredi kartından yapılan EFT/Havale işlemleri için Taksit İste ve Erteleme İste yapılamamaktadır.
  • Kredi kartı kullanılabilir limitinizin %5’i kadar EFT veya Havale işlemi yapılabilir.
  • Kredi kartından EFT ve Havale işlemlerinde chip-para kazanımı sağlanmamaktadır.

Kredi kartından Anlık ve Talimatlı EFT/Havale

 
Tutar
Transfer Tipi
Kanal
Anlık/Talimatlı
Vade
 
20 GÜN
İşlem Ücreti TL
Faiz Tutarı TL
Faiz Oranı: %5,00
**BSMV,KKDF hariçtir.
Hemen Başvur
Hemen Başvura Tıkla