Bu kampanya sona ermiştir.
Axess'le market, gıda sektörlerinde yapacağınız 250 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 20 TL, toplam 80 TL chip-para fırsatı! Hemen kampanyaya katılın! Son gün 31 Mayıs.
Kampanya detayları:
- 10-31 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya kaydolan ve Axess'le market, gıda sektörlerinde tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 20 TL, toplamda 80 TL chip-para verilecektir.
- Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan'dan “Hemen Katıl”a tıklayarak ya da Akbank'ta kayıtlı cep telefonu numarasından "GIDA" yazıp 4566'ya SMS göndererek kampanyaya kaydolması gerekmektedir.
- Bir müşteri market kampanyası kapsamında en fazla 80 TL chip-para kazanabilir.
- Kampanyaya internetten yapılan harcamalar dahil değildir.
- Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.
- Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.
- Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.
- Katılım için gönderilen SMS'ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
- Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar dahildir.
- Kampanyaya Wings, Bank'O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.
- Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
- Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
- Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
- Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.