Bu kampanya sona ermiştir.
Axess’le giyim ve elektronik sektörlerinde 2.500 TL ve üzerinde yapacağın ikinci ve sonraki her 2.500 TL ve üzeri harcamana 150, toplamda 600 TL chip para. Son gün 30 Nisan
Kampanya detayları:
- 30 Nisan’a kadar kampanyaya kaydolan müşterilerin, giyim ve elektronik sektörlerinde 2.500 TL ve üzeri ikinci ve sonraki her 2.500 TL ve üzeri harcamana 150, toplamda 600 TL chip para verilecektir.
- Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan "Hemen Katıl" butonuna tıklanması ya da "AXESS600" yazıp 4566’ya sms göndererek kampanyaya kaydolması gerekmektedir.
- Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 600 TL chip-para kazanabilir.
- Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.
- Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra 4 iş günü içinde karta yüklenecektir.
- Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek ve sanal kartlar dahildir.
- Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
- Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.
- Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
- Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
- Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
- İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır.
- Chip paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
- Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.