Anında Dijitalden Kullanım

Axess Business kartınız artık anında dijitalde!

Şimdi Axess Business karta Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezimiz ve Akbank Şubeleri üzerinden başvuran Akbanklı KOBİ’ler kartları onaylandığı anda, adrese teslimi beklemeden, kredi kartlarına mobil uygulamalarından anında erişiyor. Axess Business’ın anında kullanım özelliği sayesinde Axessliler kartlarını internet alışverişlerinde ve temassız veya QR ile mobil ödemelerde hemen kullanmaya başlıyor. Üstelik adreslerine giden ticari kartlarıyla, Türkiye’nin ilk kart numarasız ticari kredi kartına sahip olma ayrıcalığını yaşıyor.

Siz de Axess Business’ın kazandıran dünyasına bu yepyeni dijital deneyim ile dahil olmak için hemen Akbank Mobil’den başvurun

Kartınızın kontrolü sizde:

  • Güvenliğiniz için kart bilgilerinize Juzdan, Akbank Mobil ve Akbank İnternet’ten ulaşabilirsiniz.
  • İnternet alışveriş limitinizi dilediğiniz gibi ayarlar; kart bilgilerinizi Juzdan, Akbank Mobil ve Akbank İnternet’ten kopyalar, kartınızı anında kullanabilirsiniz.
  • Kartınızın mobil ödeme ayarlarını açarak akıllı telefonunuz ile ister temassız ister QR ile kolayca ödeme yapabilirsiniz.
  • Dilerseniz kartınızı alışveriş sitelerine veya Masterpass’e kaydederek hızlı ve kolay ödeme yapabilirsiniz.

Bu yepyeni özelliklerin yanı sıra, Axessledikçe kaybolmayan chip-para kazanmaya, yüz binlerce anlaşmalı üye işyerinde taksit ve ayrıcalıklardan faydalanmaya devam edersiniz.